onderweg in Duitsland





Fietsreis



back

Home
Reisverslagen
Fotoserie



Vanaf eind april 1998 ben ik van Wageningen (zie krantenartikel) naar Iran gefietst. Een tocht die ruim vier maanden duurde en ruim 8000 kilometer lang was. Mijn plannen waren veel ambitieuzer, maar door ziekte en een diefstal moest ik mijn reis tijdelijk afbreken. Op 13 september vloog ik van Teheran terug naar Nederland om daar te herstellen.

Op 24 november vloog ik echter alweer naar India om de reis met de rugzak voort te zetten. Via de Nepalese Himalya, Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja reisde ik naar MaleisiŽ. In Cambodja raakte ik verzeild in Japanse filmopnamen waarbij ik als Franse ontdekkingsreiziger het Angkor Wat-complex ontdek. Zie de foto's op de Cambodja-pagina!

Het plan om door te gaan naar IndonesiŽ ging niet door vanwege de politieke onrust die toen juist uitbrak. Al deze belevenissen zijn te lezen in het uitgebreide verslag dat ik hierover geschreven heb.

Download hier het volledige reisverslag als pdf-bestand. Met onderstaande link kun je het vereiste programma Adobe Reader gratis downloaden. Grootte is Ī 23 Mb.
Veiliger in het gebruik is op het moment (dec '06) Foxit Pdf Reader en het is maar 3,7 Mb groot.
dorsen in Turkije
download Foxit Pdf Reader

klik hier om Adobe Reader te downloaden  



                                                                                                                                      
kamperen aan de Elbe





























Routekaart

Krantenartikel


het 'heilige' ros