de vissershaven van Sagra

Portugalback

Home
Reisverslagen
Fotoserie


Wat er aan vooraf ging
We wilden graag een weekje weg en waren op zoek naar de ultieme last minute. En die hebben we gevonden: acht dagen in een appartementje in Albufeira aan de zuidkust van Portugal voor ruim 200 euro per persoon. We vertrekken over ruim een week. We verwachten dat het er nu nog ontspannen rustig is.

Maandag 16 februari 2009
We vliegen pas iets na vijf uur ‘s middags, dus we kunnen het rustig aan doen. Toch is de eindsprint ongekend: op de valreep fietst Vincent naar D-reizen om nog een andere huurauto te regelen en stuit daar op een stagiaire met alle traagheid van dien. Op Schiphol wordt de lenzenvloeistof van Ingrid bij de controle van de handbagage onderschept en er is maar één optie: in draf naar de incheckbalie om het apart in te checken. Als klap op de vuurpijl raakt ze haar boardingpass kwijt, na lang zoeken en rennen vindt ze hem terug tussen de bagagekarren. Als we al niet aan vakantie toe waren, dan zijn we het nu in ieder geval. We vliegen met Transavia, dus je moet voor al het eten en drinken betalen....

Download hier het volledige reisverslag als pdf-bestand. Met onderstaande link kun je het vereiste programma Foxit Reader of Adobe Reader gratis downloaden.


download Foxit Pdf Reader

download Adobe Reader  


                                                                                                                          

Routekaart
het witte huizendorp Alte