Indian Summer in Maine

Maine-USAback

Home
Reisverslagen

Fotoserie
PanoramafotoWat er aan vooraf ging
Het moest dit keer een koel land worden, want de trombosekous van Ingrid gaat niet echt samen met hitte en stof. Het wordt Maine, met 1,2 miljoen inwoners de rustigste staat van Amerika, in het uiterste noordoosten tegen de Canadese grens aan. Wat wij er te zoeken hebben? Vincent heeft er familie zitten: tante Bep, haar zoon Johann en zijn vrouw Martha. Negen jaar geleden is Vincent voor het laatst in Maine geweest. Ingrid bezoekt Amerika voor het eerst in haar leven. En verder hopen we volop van de Indian Summer te kunnen genieten, een vrij korte periode waarin de herfstkleuren optimaal zijn. Het zal een niet al te dure vakantie worden want de koers van de dollar is voor ons uitermate gunstig. Voor ťťn euro krijgen we bijna anderhalve dollar. Om precies te zijn 1,48.

We zullen eerst een week met Johann en Martha op pad gaan, daarna met z’n tweeŽn in een huurauto. Martha heeft voor het eerste gedeelte alvast een route uitgezet. Een relaxed begin voor ons dus. Even geen geregel, alles is geregeld. Zaterdag 27 september 2009 komt Vincent terug na twee maanden AziŽ. Echt tijd om bij te komen is er niet, want nog geen week later op 3 oktober ‘moeten’ we al weer naar Maine.

Download hier het volledige reisverslag als pdf-bestand. Met onderstaande link kun je het vereiste programma Foxit Reader of Adobe Reader gratis downloaden.
Indian Summer
download Foxit Pdf Reader

download Adobe Reader                                                                                                                                        
Routekaart

Eland in het Baxter State Park